¡Tierra! Capsule

Intens en fruitig met een vleugje melkchocolade

  • PREMIUM BLEND
Perfecte balans tussen aroma en smaak

De vakkundige selectie en combinatie van de beste grondstoffen creëert een unieke blend die zoete tonen combineert met delicate aroma's van verse bloemen en vruchten met vleugjes chocolade. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen aroma en smaak. De branding is vakkundig verfijnd om de aromatische eigenschappen van de blend te verrijken en regelmatige controles garanderen 365 dagen per jaar dezelfde uitstekende kwaliteit.

Vier goede redenen om voor ¡TIERRA! te kiezen!
Duurzaamheid
Lavazza ¡TIERRA! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert, door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Kwaliteit
Een keuze voor Lavazza ¡TIERRA! betekent dat u een product van de hoogste kwaliteit kunt garanderen dankzij de oorsprong van de blend, de bereiding, de zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen en de perfect uitgebalanceerde branding van de boon van buiten naar binnen.
Verscheidenheid
De Lavazza ¡TIERRA!-blends zijn verkrijgbaar in espresso en filtermaling, zodat alle smaken op elk moment van de dag tevreden kunnen worden gesteld, in verschillende maten, voor de echte koffiekenners.
Multi-etniciteit
Het Lavazza ¡Tierra!-project heeft samengewerkt met verschillende kleine productiegemeenschappen in Ethiopië, Vietnam, Brazilië, India, Peru, Honduras en Colombia.
Unieke blend, 100% Arabica
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Settimo Torinese, Italië

    VERWERKING

tierra-selection-banner-m
PROFIEL EN BRANDING
De branding is verfijnd om de aroma's te verrijken
Aromatische tonen
Bloemen
Gedroogd fruit
Branding Delicaat
Brazilië

De koffie groeit in de hogere hooglanden van het gebied (900 - 1300 m) waar de winters droog en koud zijn. Het wordt in de zon gedroogd op de karakteristieke lokale "patio's".

100% uit duurzame landbouw

¡Tierra! Selection is een kopje koffie van 100% Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.