Restaurants
Om in stijl te eindigen.
Een goede koffie; is er een betere manier om een lunch of diner in een restaurant af te sluiten? Met een assortiment dat altijd in de smaak valt en de juiste apparatuur die elke koffie perfect tot zijn recht doet komen, is Lavazza de beste manier om een goed diner af te sluiten. Daarom is het de favoriete koffie van de Italianen, zowel thuis als buiten de deur.

Koffie

“Lungo, Decaf, macchiato... Ik krijg zo veel verschillende verzoeken, maar dankzij Lavazza kan het restaurant iedereen tevreden stellen.”

─WENDY, KELNER

ONTDEK MEER

Zichtbaarheid

“En het oog wil ook wat. Dit geldt voor de gerechten die wij serveren en voor de koffie. Lavazza geeft ons alles wat we nodig hebben om de koffie op zijn best te presenteren.”

─ DENNIS, RESTAURANTEIGENAAR

ONTDEK MEER

Extractiesystemen

“Sistema duo heeft de manier waarop we koffie serveren in ons restaurant volkomen veranderd. Het is zeer gebruiksvriendelijk, vermindert het afval en serveert onze klanten altijd een perfecte koffie.”

─ MARIEKE, RESTAURANTEIGENARESSE

ONTDEK MEER
Training Center
Het Lavazza Training Center is het grootste Italiaanse en internationale centrum voor de studie van koffie. Al meer dan 25 jaar traint het de beste professionals in het horecacircuit, promoot het de hoogwaardige Italiaanse koffiecultuur wereldwijd en worden er nieuwe blends getest.
ONTDEK MEER