¡Tierra! Colombia 100% Arabica

Heel aromatisch met vleugjes tropisch fruit, limoenschil en jasmijn.

 • ESPRESSO PREMIUM-BLEND
Een superieure blend, met een verfijnde smaak

Aromatische harmonie en een zachte smaak worden benadrukt door de typische zoetheid, met een verfijnde zuurgraad en volle body. Vleugjes tropisch fruit gecombineerd met de geur van limoenschil en jasmijnbloemen, met een zoete likeurachtige nasmaak.

Vier goede redenen om voor ¡TIERRA! te kiezen!
Duurzaamheid
Lavazza ¡TIERRA! is het resultaat van de ethische toewijding van Lavazza aan duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van de boerengemeenschappen bevordert, door boerderijen te certificeren die moeten voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Kwaliteit
Een keuze voor Lavazza ¡TIERRA! betekent dat u een product van de hoogste kwaliteit kunt garanderen dankzij de oorsprong van de blend, de bereiding, de zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen en de perfect uitgebalanceerde branding van de boon van buiten naar binnen.
Een compleet aanbod
De Lavazza ¡TIERRA!-blends zijn verkrijgbaar in Espresso-, Filter- en Blue-capsules, zodat alle smaken op elk moment van de dag tevreden kunnen worden gesteld, in verschillende maten, voor de echte koffiekenners.
Multi-etniciteit
Het Lavazza ¡Tierra!-project heeft samengewerkt met verschillende kleine productiegemeenschappen in Ethiopië, Vietnam, Brazilië, India, Peru, Honduras en Colombia.
Een blend van diverse soorten Arabica uit verschillende regio's van Colombia
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% Arabica

  SAMENSTELLING

 • Colombia

  OORSPRONG

 • Gattinara, Italië

  VERWERKING

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIEL EN BRANDING
Zacht gebrand
Aromatische tonen
Tropisch fruit
Limoenschil
Jasmijn
Branding Delicaat
Een verhaal van duurzaamheid in elk kopje

¡Tierra! Colombia bevat koffie uit de Meta-regio, waar de koffieteelt gedurende lange tijd onderbroken is geweest vanwege het gewapende conflict. Lavazza heeft meer dan 100 boerengezinnen geholpen bij het herstel van de plantages en het creëren van duurzame arbeidsomstandigheden.

30% is afkomstig uit duurzame landbouw

¡Tierra! bevat 30% Colombiaanse koffie van boerderijen die zijn gecertificeerd door de Rainforest Alliance.