Delizioso

Van de Braziliaanse, Aziatische en Zuid-Amerikaanse Arabica komt een espresso met een zacht, zoet boeket en een likeurachtig aroma.

  • A MODO MIO
  • ESPRESSO
INTENSITEIT 8
  • 16
Een elegante, op bloemen geïnspireerde blend geschikt voor bereidingen met melk.
  • 100% Arabica

    SAMENSTELLING

  • Brazilië, India

    OORSPRONG

  • Gattinara, Italië

    VERWERKING

caffe-capsule-delizioso-materia-prima-m-073.jpg
PROFIEL EN BRANDING
Zacht, zoet, aromatisch
BEKIJKEN
Lichte crème en gouden kleur

AROMA
Bloemrijke noten en licht vleugje likeur

SMAAK
Zoet en aromatisch

Aromatische tonen
Bloemen
Intensiteit 8 Medium intensiteit
Branding Medium
Technische informatie
Geproduceerd voor
Luigi Lavazza S.p.A.-Via Bologna 32-10152 Torino-Italië.
Beschrijving
Enkelvoudige dosering capsules van gemalen koffie
Intensiteit
8
Netto hoeveelheid
120 g
Verpakkingsafmeting
Verpakking van 16 koffiecapsules
caffe-capsule-ambientate-cluster-m-547
BEREIDING

De Lavazza belevenis in een koffiecapsule.

ONTDEK HET A MODO MIO-SYSTEEM
lavazza-caffè-esploso-capsula-delizioso esploso-capsula-center lavazza-esploso-capsula-bottom

Enkele suggesties voor het avondeten: laat u inspireren door deze recepten!

MAGAZINE 1H
Koffie- en fontinakaasrisotto met koffie en kaneelvijgen

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 20m
Ossenhaas op smaak gebracht met koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 2H
Koffiechocoladehoorntjes

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 1H
Zeevruchtensalade op een crème van buffelmozzarella

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Gebraden varkensfilet met knapperig spek en koffie-avocadocrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 40m
Koffiecheesecake met honinggelei

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Koffie Granita met ricottacrème

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Panettone met koffiesabayon

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 15m
Pompoen en robiola-risotto met worstspiesjes in koffie

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR
MAGAZINE 3H
Koffietaartje

MOEILIJKHEID
BEREID HET NU VOOR