La Reserva de ¡Tierra! India blend

Evenwichtig met tonen van cacao, kruiden en zoethout.

 • Premium blend
De harmonische ontmoeting van twee geselecteerde koffies

Een unieke premium melange van verfijnde Indiase koffiesoorten, volledig geproduceerd en vervaardigd in India. De gewassen Arabica komt samen met de single-estate gewassen Robusta en de Indiase koffiespecialiteit Monsooned Malabar, bekend om zijn zachte en zachte eigenschappen. Dit creërt een weelderige romige espresso met een rijke en fluweelzachte body met tonen van cacao en kruiden, hints van zoethout en een wijnachtige afdronk.

De koffie wordt langzaam, delicaat en zacht gebrand dankzij het traditionele trommelsysteem dat de aroma's behoudt en zorgt voor een langdurige smaak.

Een unieke melange van Indiase koffiesoorten: gewassen Arabica, de Indiase specialiteit Monsooned Malabar en gewassen Robusta
  bollo_tostatura_lenta
 • 80% Arabica – 20% Robusta

  Blend samenstelling

 • Plantation A, Monsooned Malabar AA, Parchment AB

  TYPEN KOFFIE

 • Delicaat

  Branding

India_01-m
Profiel
Aromatische tonen
Cacao
Specerijen
Zoethout
Branding Evenwichtig
LRDT_ESP_INDIA_1000_wheels-m

Duurzamere verpakking

Onze La Reserva de ¡Tierra! India verpakking is ontworpen om de recycleerbaarheid te bevorderen en is gemaakt van homogeen plastic (PP/PE).    

Achter elk kopje een verhaal over duurzaamheid

La Reserva de ¡Tierra! India bevat koffie uit de staat Karnataka, waar de Lavazza Foundation meer dan 1.000 kleine koffieboerenfamilies ondersteunt, de toegang tot de markt bevordert, de deelname van vrouwen aan coöperaties ondersteunt en het gebruik van duurzame landbouwtechnieken aanmoedigt om de koffiekwaliteit te verbeteren.

Duurzaam geteeld

La Reserva de ¡Tierra! India bevat 100% koffie die duurzaam is verbouwd op door Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Alle goede redenen om voor La Reserva de ¡Tierra te kiezen!

Duurzaamheid
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is het resultaat van Lavazza's ethische inzet voor duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen bevordert en boerderijen ondersteunt om te voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Top kwaliteit selectie
Kiezen voor Lavazza La Reserva de ¡Tierra! garandeert u een product van de hoogste kwaliteit dankzij onze zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen, de geselecteerde herkomst van de melange en de nauwkeurige bonenbereiding.
Vakmanschap
La Reserva de ¡Tierra! koffie wordt zorgvuldig geblend en gebrand door een combinatie van de traditionele drummethode en luchtconvectie. Dankzij onze “zachte” branding garanderen we een aanhoudende smaak en het behoud van de aroma's.
La Reserva de ¡Tierra! assortiment

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is een compleet aanbod aan blends met unieke smaakprofielen voor uiteenlopende extractiesystemen. Aromatische origin koffies, uitgebalanceerde melanges en intensere koffies zijn verkrijgbaar in Espresso, Filter en Blue Capsules, om aan alle smaken aan alle operationele behoeften te voldoen voor de perfecte koffie-ervaring.

ONTDEK HET ASSORTIMENT