La Reserva de ¡Tierra! Colombia 100% Arabica

Zeer aromatische blend met tonen van grapefruit, rood fruit en honing.

  • FILTER PREMIUM BLEND
Een superieure blend, met een verfijnde smaak

Een fijne filtermelange van hoogwaardige gewassen Arabica-bonen ter illustratie van Lavazza's interpretatie van Colombiaanse koffie. Een perfecte balans tussen tonen van grapefruit, rood fruit en honing, medium body, fijne zuren en een zoete smaak. Een speciale brandingstechniek met filter zorgt voor een breed sensorisch koffieprofiel.

Een unieke melange van Colombiaanse gewassen Arabica
  • 100% Arabica

    Blend-samenstelling

  • Meta, Antioquia en Huila

    OORSPRONG

  • Voor filterbereiding

    Branding

tierra-intenso-filtro-banner-M
Profiel
Aromatische tonen
Grapefruit
Rode vruchten
Honing
Branding Zeer aromatisch
LRDT_FILTRO_COL_2268_wheels-m
Achter elk kopje een verhaal over duurzaamheid

La Reserva de ¡Tierra! Colombia bevat koffie uit de Meta-regio, waar de koffieteelt gedurende lange tijd onderbroken is geweest vanwege het gewapende conflict. De Lavazza Foundation ondersteunt meer dan 100 boerenfamilies om plantages te herstellen, koffiekwaliteit en productiviteit te verbeteren en duurzame werkomstandigheden te creëren.

Duurzaam geteeld

La Reserva de ¡Tierra! Colombia bevat 30% koffie die duurzaam is verbouwd op door de Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen.

Alle goede redenen om voor La Reserva de ¡Tierra te kiezen!

Duurzaamheid
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is het resultaat van Lavazza's ethische inzet voor duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen bevordert en boerderijen ondersteunt om te voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Selectie van topkwaliteit
Kiezen voor Lavazza La Reserva de ¡Tierra! garandeert u een product van de hoogste kwaliteit dankzij onze zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen, de geselecteerde herkomst van de melange en de nauwkeurige bonenbereiding.
Vakmanschap
La Reserva de ¡Tierra!-koffie wordt zorgvuldig geblend en gebrand door een combinatie van de traditionele drummethode en luchtconvectie. Dankzij onze “zachte” branding garanderen we een aanhoudende smaak en het behoud van de aroma's.
La Reserva de ¡Tierra!-assortiment

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is een compleet aanbod aan blends met unieke smaakprofielen voor uiteenlopende extractiesystemen. Aromatische origin-koffies, uitgebalanceerde melanges en intensere koffies zijn verkrijgbaar in Espresso, Filter en Blue Capsules, om aan alle smaken en aan alle operationele behoeften te voldoen voor de perfecte koffie-ervaring.

ONTDEK HET ASSORTIMENT