La Reserva de ¡Tierra! Alteco Bio-organic

Evenwichtig, met een fluweelzachte body en aanhoudende smaak. Tonen van honing, gedroogd fruit en chocolade.

 • Premium blend
Het biologische assortiment voor HORECA-professionals

Alteco betekent "Hoogte" in het Esperanto: de taal die is gecreëerd om mensen te verenigen. Ook La Reserva de ¡Tierra!  Alteco verenigt en wordt gewaardeerd om zijn smaak, ethiek en respect voor het milieu, dankzij zijn 100% biologische productie.

 

La Reserva de ¡Tierra!  Alteco is een premium melange van hoogwaardige Arabica en Robusta van ongerepte bergplantages in Midden- & Zuid-Amerika en Afrika. Op deze plantages wordt biologische landbouw beoefend om de principes van ecologische duurzaamheid te respecteren, volgens de Rainforest Alliance-normen. Het resultaat is een perfecte balans tussen tonen van honing, gedroogd fruit & chocolade, met een volle body en een intense smaak. Dankzij onze speciale brandmethode blijven de koffiearoma's behouden en worden ze versterkt.

BIOLOGISCH
We kweken planten in harmonie met de natuur, en met respect voor ecologische duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale gemeenschappen.

GEGARANDEERDE KWALITEIT
Wij behouden La Reserva de ¡Tierra! Alteco's kwaliteit door contact met niet-biologische geteelde bonen te vermijden.

TRACEERBAARHEID
La Reserva de ¡Tierra! Alteco wordt verpakt, opgeslagen en gedistribueerd volgens de Rainforest Alliance-normen voor biologische blends.

Een superieure Arabica-Robusta-melange van premium biologische oorsprong
  bollo_tostatura_lenta
 • 60% Arabica en 40% Robusta

  Blend-samenstelling

 • Midden- & Zuid-Amerika en Afrika

  Oorsprong

 • Delicaat

  Branding

alteco-banner-m
Profiel
Aromatische tonen
Gedroogd fruit
Honing
Chocolade
Branding Evenwichtig
LRDT_ESP_ALT_BIO_1000_wheels-m
Achter elk kopje een verhaal over duurzaamheid

La Reserva de ¡Tierra! Alteco bevat koffie uit ondermeer de regio Chiapas (Mexico), waar de Lavazza Foundation meer dan 900 boeren ondersteunt met training over duurzame landbouwpraktijken. 

100% uit biologische landbouw

La Reserva de ¡Tierra! Alteco is afkomstig van door Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen waar koffie duurzaam wordt verbouwd en ook biologische landbouw wordt beoefend. Ontdek meer op ra.org.

Alle goede redenen om voor La Reserva de ¡Tierra te kiezen!

Duurzaamheid
Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is het resultaat van Lavazza's ethische inzet voor duurzaamheid, in samenwerking met de Rainforest Alliance, een NGO die de rechten en het welzijn van arbeidersgemeenschappen bevordert en boerderijen ondersteunt om te voldoen aan strenge sociale en milieunormen.
Top kwaliteit selectie
Kiezen voor Lavazza La Reserva de ¡Tierra! garandeert u een product van de hoogste kwaliteit dankzij onze zorgvuldige zoektocht naar de beste koffiebonen, de geselecteerde herkomst van de melange en de nauwkeurige bonenbereiding.
Vakmanschap
La Reserva de ¡Tierra! koffie wordt zorgvuldig geblend en gebrand door een combinatie van de traditionele drummethode en luchtconvectie. Dankzij onze “zachte” branding garanderen we een aanhoudende smaak en het behoud van de aroma's.
La Reserva de ¡Tierra! assortiment

Lavazza La Reserva de ¡Tierra! is een compleet aanbod aan blends met unieke smaakprofielen voor uiteenlopende extractiesystemen. Aromatische origin koffies, uitgebalanceerde melanges en intensere koffies zijn verkrijgbaar in Espresso, Filter en Blue Capsules, om aan alle smaken aan alle operationele behoeften te voldoen voor de perfecte koffie-ervaring.

ONTDEK HET ASSORTIMENT