KOFFIE OP 360°

Een ontdekkingsreis naar de koffiecultuur: van de plantages tot het Coffee Design


UP
  • Print
  • Bookmark

Een ontdekkingsreis door de wereld van de koffie, onder leiding van de professionals van het Training Center.

Iedere dag stelt een team van experts zijn kennis ter beschikking van horeca professionals, distributeurs, journalisten en barmen en van iedereen die nieuwsgierig is naar de verschillende aspecten van de koffiecultuur.
Van de plantages tot coffee design, via de kunst van het bereiden van de echte Italiaanse koffie. Met het Training Center zal je ontdekken dat er nog veel meer te proeven is.


Coffee Design is food design toegepast op koffie. De creativiteit en de ervaring van Lavazza worden werkelijkheid dankzij het onderzoek van het Training Center.

KUNST VAN DE KOFFIE

Espresso, moka-koffie, filterkoffie, Amerikaanse, Turkse of Ethiopische koffie. Koffie bereiden is een geraffineerde kunst die verhalen en tradities uit de hele wereld met zich meebrengt.SMAAK EN AROMA

Een zintuiglijke reis via het proeven van koffie. Een nauwkeurige analyse om de duizenden nuances van de smaak en de aroma's te leren begrijpen.

Espresso en cappuccino bereiden volgens de regels van de kunst. Van de meest klassieke technieken tot de latte art, tot heerlijke recepten op basis van espresso.