COFFEE SCHOOL

De grootste espresso-school ter wereld, waar professionals van koffiebars worden opgeleid


UP
  • Print
  • Bookmark

Coffee School: de grootste koffie-school ter wereld - Lavazza

The Lavazza Training Center organizes training courses for baristas, restaurant staff, sales reps, distributors, new recruits, consumers, journalists, and opinion leaders.

Het Training Center Lavazza organiseert opleidingen voor barista's, horeca professionals, verkopers, distributeurs, nieuwe medewerkers, consumenten, journalisten en opinion leaders.

De themagebieden van het Training Center behandelen alle belangrijke aspecten van de koffiecultuur, dankzij de specifieke kennis van zijn team van experts.


Coffee School

De beroemdste culinaire instituten en verenigingen van Italië, verenigd in een speciale samenwerking met de Coffee School Lavazza.

SAMENWERKINGEN

Ontdek het volledig opleidingenaanbod van Lavazza voor barista's, barmen, horeca professionals, consumenten en alle Lavazza-professionals die van koffie en hun werk hun grootste passie maken.Coffee school

Ontdek het volledig opleidingenaanbod van Lavazza voor barista's, barmen, horeca professionals, consumenten en alle Lavazza-professionals die van koffie en hun werk hun grootste passie maken.