• Print
  • Bookmark

KENNERS VERKIEZEN LAVAZZA

De chef-koks die Lavazza verkiezen voor hun restaurants

ANTONINO CANNAVACCIUOLO
ANTONINO CANNAVACCIUOLO HOTEL RISTORANTE VILLA CRESPI
Cannavacciuolo komt uit Sorrento en begon zijn carrière als kok in traditionele Franse driesterrenhotels.
Giovanni Grasso
GIOVANNI GRASSO LA CREDENZA
La Credenza werd onder zijn leiding al snel een van de meestbelovende en creatieve Italiaanse restaurants.
Dolce Stil Novo alla Reggia
ALFREDO RUSSO DOLCE STIL NOVO ALLA REGGIA
Als dertienjarige reeds ontdekte de in 1968 in Turijn geboren Alfredo Russo zijn liefde voor koken.
Pierluigi Consonni
Consonni - een briljante carrière bij La Smarrita in Turijn, ontdekte zijn echte niche op Vintage 1997.
Claudio e Anna Vicina
Het hechte Vicina-team heeft de waarden geërfd van vier generaties restauranthouders.
Alessandro Boglione
ALESSANDRO BOGLIONE RISTORANTE AL CASTELLO
Na zijn opleiding begon hij te werken in de snoepwinkel van de familie.
Enrico Crippa
ENRICO CRIPPA PIAZZA DUOMO
Nadat hij met enkele van de beste chefs van Europa had samengewerkt, scherpte Enrico Crippa zijn vakmanschap aan in Japan.
Ilario Vinciguerra
De jonge chef Ilario Vinciguerra uit Napels heeft er als kok al twintig jaar carrière op zitten.
Carlo Cracco
CARLO CRACCO RISTORANTE CRACCO
De in 1965 in Vicenza geboren Carlo Cracco volgde de hotel- en restaurantschool van Recoaro Terme.
Davide Oldani
DAVIDE OLDANI RISTORANTE D'O
Op het CV van Oldani lezen we dat hij samengewerkt heeft met enkele van de grootste chefs ter wereld.
Chicco Cerea
CHICCO CEREA RISTORANTE DA VITTORIO
Enrico Cerea, restaurantmanager, is de oudste zoon van Bruna en Vittorio.
Claudio Pasquarelli
CLAUDIO PASQUARELLI CLAUDIO HOTEL RISTORANTE
Claudio experimenteert graag en is een uiterst gedisciplineerde professional.
Moreno Cedroni
MORENO CEDRONI MADONNINA DEL PESCATORE
Moreno Cedroni is een van de creatiefste chef-koks ter wereld.
Albert Raurich
ALBERT RAURICH DOS PALILLOS
Albert Raurich werd chef-kok na 10 jaar werken bij Ferran Adrià’s El Bulli.
Massimo Bottura
MASSIMO BOTTURA OSTERIA FRANCESCANA
Om baanbrekend te kunnen zijn, moet je eerst alles weten en vervolgens alles weer vergeten.