• Print
  • Bookmark
100% storie di caffè

Liefde voor koffie

REISVERHALEN MET SMAAK EN LIFESTYLE

Verre of nabije plaatsen, gewone of bijzondere verhalen, dagelijkse rituelen om je goed te voelen en speciale atmosferen. De koffieverhalen van Lavazza vertellen over de talrijke manieren waarop mensen overal ter wereld dagelijks over koffie praten.

Lavazza doet dit vanuit het standpunt van het bedrijf dat al bijna 120 jaar lang dé koffie van de Italianen is en de Italian Lifestyle in de wereld vertegenwoordigt.

Lavazza en Slow Food scharen zich aan de zijde van de jonge verdedigers van de Aarde en nodigen hen uit in Milaan om te praten over de toekomst van het voedsel en de planeet.

Ontdek meer

Joseph Anthony Lawrence is de jonge fotograaf die de hoofdpersonen van de nieuwe Lavazza-Kalender 2016 heeft vereeuwigd.

Ontdek meer

De overeenkomsten en verschillen tussen koffie en cacao op een rijtje.

Ontdek meer

De Italianen eren het koffieritueel en veranderen op baanbrekende wijze de koffiebereiding.

Ontdek meer

Afhankelijk van onze levensstijl zijn er veel omstandigheden waarin we bij voorkeur cafeïnevrije koffie drinken.

Ontdek meer

Bij het enorme koffiekopje van Lavazza in het Italiaanse paviljoen kunnen de bezoekers van de Wereldtentoonstelling allerlei ontdekken en bijkletsen.

Ontdek meer

Uit de samenwerking tussen Lavazza, Argotec en de Italiaanse ruimtevaartorganisatie ontstaat ISSpresso: de eerste ruimte-espressomachine.

Ontdek meer

Waar groeien de koffiebonen van Lavazza's blends? De beste koffieplantagegebieden liggen in Zuid-Amerika, Afrika en gedeeltelijk in Azië.

Ontdek meer

In de hele wereld is de koffietraditie oud, maar iedereen heeft zijn eigen typische manier om koffie te zetten.

Ontdek meer

Hoe de koffie vanuit Kaffa de wereld verovert: het verhaal en de geschiedenis van de koffie, de populairste drank ter wereld. De rol van Lavazza in dit succesverhaal.

Ontdek meer