• Print
  • Bookmark
Lavazza
Marocchino speziato

Marocchino speziato

EEN SNUFJE KANEEL EN GEMBER VOOR EEN LUCHTIGE EN LEKKERE BREAK

Het recept printen
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemakkelijk
Marocchino speziato is een gewaagde, kruidige variant van de klassieke Marocchino, met een exotische noot voor een verrassende combinatie.

BEREIDING
2 dunne schijfjes verse gember in een glaasje doen.
De espresso op de gember in het glaasje gieten.
Overvloedig bestrooien met het mengsel van kaneel en poedersuiker.
Het glaasje afvullen met hete melkschuim, met zo weinig mogelijk melk.
Afwerken met een snufje kaneel en poedersuiker.

INGREDIËNTEN
voor 1 persoon


  • 1 espresso
  • Verse gember
  • Mengsel van kaneel en poedersuiker
  • Hete melkschuim
Alle recepten met koffie die je thuis kunt bereiden