• Print
  • Bookmark
Lavazza
Caffè Padovano

Caffè Padovano

SINDS DE NEGENTIENDE EEUW BEROEMD IN INTELLECTUELE, POLITIEKE EN STUDENTENMIDDENS

Het recept printen
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemakkelijk
In dit drankje gaan zoete, koude munt en bittere, hete espresso eensgezind hand in hand. Een vleugje bittere cacao bekroont deze eendracht.

BEREIDING
Een espresso zetten in een koffiekop.
60 ml muntcrème toevoegen.
Heel voorzichtig bestrooien met bittere cacao.

Muntcrème (2 porties):

De volle melk in een grote en diepe kom gieten.
De verse room en de muntsiroop toevoegen.
Met een elektrische garde tot een smeuïge room kloppen.
Voor dit recept raden wij een espresso aan.

Probeer dit recept met
INGREDIËNTEN
voor 1 persoon


  • 1 espresso
  • 20 ml volle melk
  • 70 ml verse room
  • 30 ml muntsiroop
  • Cacao
Alle recepten met koffie die je thuis kunt bereiden