• Print
  • Bookmark
Lavazza
Caffè Napoletano

Caffè Napoletano

EEN KLASSIEKER OP DE KOFFIEKAART VAN NAPELS

Het recept printen
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemakkelijk
De espresso Lavazza wordt in een glaasje gezet en aangevuld met hazelnotencrème.

In één slok van deze specialiteit proef je alles tegelijk: heet en koud, zoet en krachtig, koffie en hazelnootjes.

BEREIDING

Een espresso zetten in een koffieglaasje.
Aanvullen met 30 ml hazelnotencrème.
Versieren met een vleugje gemalen koffie.


Hazelnotencrème (8 porties):

De verse room en de topping in een grote kom gieten.
Stijfkloppen met een elektrische garde.

Voor dit recept raden wij een espresso aan.

Probeer dit recept met
INGREDIËNTEN
voor 1 persoon


  • 1 espresso
  • Hazelnotencrème:
  • 150 ml verse room
  • 100 g hazelnoten-topping
Alle recepten met koffie die je thuis kunt bereiden