UP
  • Print
  • Bookmark

HET VERSCHIL ZIT IN HET CONSTANT ZOEKEN NAAR KWALITEIT

De nieuwe capsules die compatibel zijn met Nespresso®*-apparaten voor thuisgebruik, zijn het resultaat van de innovatie en de passie voor kwaliteit die Lavazza eigen zijn: een hoogwaardige donkere branding, een fluweelzachte maling en een speciale "Salva Aroma"-technologie die de versheid, de smaak en de kwaliteit behoudt die kenmerkend zijn voor Lavazza-koffie.

*Nespresso® is een merk van derden, dat geen enkele binding heeft met Luigi Lavazza S.p.A.

*Nespresso® is een merk van derden, dat geen enkele binding heeft met Luigi Lavazza S.p.A.


ESPRESSO
DECISO

De delicate Midden-Amerikaanse koffie, de body van de Braziliaanse koffie en de hints van cacao en fijne houtsoorten van de varianten uit Zuid-Oost Azië versmelten met elkaar tot een melange met een intense en fluwelige smaak.

ESPRESSO
ARMONICO

De volle, fluwelige body van de Braziliaanse koffie gaat perfect samen met de koffie uit Midden- en Zuid-Amerika om een melange te vormen met een ronde smaak en omhullende noten van geroosterde granen en karamel.

ESPRESSO
DECAFFEINATO RICCO

De volheid van de Braziliaanse Arabica en de zoetheid van de Robusta uit Zuid-Oost Azië vermengen zich in een intense melange met een zoete en ronde smaak en een fluwelige crema.

LUNGO
AVVOLGENTE

De ronde smaak van de koffie uit Midden- en Zuid-Amerika verenigt zich met de geraffineerde smaak van de gewassen Arabica uit Afrika in een fluwelige melange met een ronde, volle smaak.

LUNGO
LEGGERO

De zoetheid van de Braziliaanse Arabica-koffie ontmoet de delicate aromatische noten van de gewassen Arabica uit Afrika in een waardevolle melange met een delicate en aromatische smaak, met verrassend fruitige en bloemige noten.