Menu sx Lavazza Menu dx

¡Tierra! Intenso

Vleugje chocolade, intens, donker.

Samenstelling

Composition
100% Arabica

Organoleptische kenmerken

Smaak
Body
Intensiteit

Branding

met toetsen van gekarameliseerde noten
Gemiddeld met toetsen van gekarameliseerde noten

Vleugje chocolade, intens, donker

Dit is Tierra Intenso A Modo Mio.

Een melange van fijne Arabica uitsluitend afkomstig uit de duurzame teelt van Rainforest Alliance gecertificeerde koffieplantages. De volle smaak en het vleugje chocolade van de Braziliaanse Arabica Cerrado zijn vakkundig gecombineerd met de zachtheid en de geur van de Arabica afkomstig uit Peru en Honduras voor een intense espresso met een onmiskenbaar aroma.

Een perfecte combinatie van kwaliteit en duurzaamheid.

OORSPRONG
Provenienza
 

¡Tierra!
Melanges van gecertificeerde boerenplantages met het Rainforest Alliance-keurmerk. De perfecte combinatie van kwaliteit en duurzaamheid.

 

Vol, met een vleugje chocolade, uniek.

SCORZE DI ARANCIA AL CIOCCOLATO
[gekonfijte sinaasappelschil met een chocoladelaagje]

een klassieker onder de pralines.

Ideaal in combinatie met ¡Tierra! Intenso dankzij de perfecte overeenkomst tussen de aromatische sensaties.

Smaak

Ontdek de ontmoeting tussen de Italiaanse topgastronomie en Lavazza A Modo Mio.

Davide Oldani presenteert ¡TIERRA! INTENSO

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange ¡Tierra! Intenso.

"De perfecte samenkomst van kwaliteit en duurzaamheid: elk contrast is harmonieus en evenwichtig."

..........

Massimo Bottura presenteert DELICATI SOAVEMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert het melange Delicati Soavemente.

"Een koffiepad met een geraffineerde selectie en een delicate branding voor een milde en verfijnde espresso."

..........

Massimo Bottura presenteer CAFFÈ CREMA LUNGO DOLCEMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert Caffè Crema Lungo Dolcemente.

"Een melange met een intense en zoete nasmaak, een authentiek resultaat voor lang en romig genoegen."

..........

Antonino Cannavacciuolo presenteert CREMOSAMENTE DEK

Antonino Cannavacciuolo, de echte "neoclassicist" van de Italiaanse keuken, interpreteert Cremosamente Dek.

"Behoudt de geweldige persoonlijkheid van espresso, maar dan zonder cafeïne."

..........

Davide Oldani presenteert DELIZIOSAMENTE

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange Deliziosamente.

"Een soepele en zeer aromatische Italiaanse espresso, de geur van noten en bloemen roepen herinneringen op aan bezochte of verzonnen plaatsen."

..........

Massimo Bottura presenteert LE SELEZIONI MAGICAMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert het melange Le Selezioni Magicamente.

"Een reis in het teken van harmonieuze smaken. Een waardevolle Italiaanse espresso met een betoverend aroma."

..........

Davide Oldani presenteert APPASSIONATAMENTE

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange Appassionatamente.

"Rondheid zien, de volheid aanraken en het aroma van gekaramelliseerde vleugjes waarnemen."

..........

Davide Oldani presenteert INTENSAMENTE

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange Intensamente.

"Een espresso die van de eerste tot de laatste slok langdurige emoties biedt, een combinatie van authenticiteit en Italiaanse smaak."

..........

Massimo Bottura presenteert LE SELEZIONI DIVINAMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert Le Selezioni Divinamente.

"Deze fluweelzachte espresso is het resultaat van een wonderbaarlijke selectie"

..........