Menu sx Lavazza Menu dx

Appassionatamente

Harmonieus, vol en zacht.

Samenstelling

Composition
100% Arabica

Organoleptische kenmerken

Smaak
Body
Intensiteit

Branding

met toetsen van karamel
Donker met toetsen van karamel

Harmonieus, vol en zacht

Dit is Appassionatamente A Modo Mio.

Een Braziliaanse Arabica met een volle smaak van noten en gedroogd fruit gecombineerd met Indiase Arabica en hun intense zoete aroma’s. Deze eigenschappen en de donker geroosterde koffie zorgen voor een harmonieuze, volle, lichte karamelachtige smaak met een geroosterd accent.

De espresso volgens oude Italiaanse traditie.

OORSPRONG
Provenienza
 

Authentieke Italiaanse espresso melanges, ideaal voor wie op zoek is naar pakkende en vertrouwde aroma's.

 

Een mengeling die een unieke en gepassioneerde omhelzing vormt.

TORTA DI NOCCIOLE
[hazelnotentaart]

uit Langhe in Piemonte, wordt gekenmerkt door het delicate aroma van geroosterde hazelnoten.

De hazelnotentaart benadrukt de toets van gekarameliseerd gedroogd fruit in Appassionatamente.

Smaak

Ontdek de ontmoeting tussen de Italiaanse topgastronomie en Lavazza A Modo Mio.

Davide Oldani presenteert APPASSIONATAMENTE

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange Appassionatamente.

"Rondheid zien, de volheid aanraken en het aroma van gekaramelliseerde vleugjes waarnemen."

..........

Massimo Bottura presenteert DELICATI SOAVEMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert het melange Delicati Soavemente.

"Een koffiepad met een geraffineerde selectie en een delicate branding voor een milde en verfijnde espresso."

..........

Massimo Bottura presenteer CAFFÈ CREMA LUNGO DOLCEMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert Caffè Crema Lungo Dolcemente.

"Een melange met een intense en zoete nasmaak, een authentiek resultaat voor lang en romig genoegen."

..........

Antonino Cannavacciuolo presenteert CREMOSAMENTE DEK

Antonino Cannavacciuolo, de echte "neoclassicist" van de Italiaanse keuken, interpreteert Cremosamente Dek.

"Behoudt de geweldige persoonlijkheid van espresso, maar dan zonder cafeïne."

..........

Davide Oldani presenteert DELIZIOSAMENTE

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange Deliziosamente.

"Een soepele en zeer aromatische Italiaanse espresso, de geur van noten en bloemen roepen herinneringen op aan bezochte of verzonnen plaatsen."

..........

Massimo Bottura presenteert LE SELEZIONI MAGICAMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert het melange Le Selezioni Magicamente.

"Een reis in het teken van harmonieuze smaken. Een waardevolle Italiaanse espresso met een betoverend aroma."

..........

Davide Oldani presenteert ¡TIERRA! INTENSO

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange ¡Tierra! Intenso.

"De perfecte samenkomst van kwaliteit en duurzaamheid: elk contrast is harmonieus en evenwichtig."

..........

Davide Oldani presenteert INTENSAMENTE

Davide Oldani, de "pop democraat" van de Italiaanse keuken, interpreteert het melange Intensamente.

"Een espresso die van de eerste tot de laatste slok langdurige emoties biedt, een combinatie van authenticiteit en Italiaanse smaak."

..........

Massimo Bottura presenteert LE SELEZIONI DIVINAMENTE

Massimo Bottura, de vernieuwer van de Italiaanse traditie, interpreteert Le Selezioni Divinamente.

"Deze fluweelzachte espresso is het resultaat van een wonderbaarlijke selectie"

..........