• Print
  • Bookmark

« Koffie is iets heel bijzonders. Er zit een heel universum in van smaken en geuren, verhalen en plaatsen, kunst en kennis, cultuur van het ritueel, sferen en unieke momenten. Het delen van die momenten met de personen die we liefhebben, verrijkt onze ervaringen en maakt ons gelukkig. Wij zijn Lavazza. Een echte Italiaanse familie. Wij vinden dat de beste koffie het verdient om te worden gedeeld. Al vier generaties wijden we ons aan het maken van deze koffie: een symbool voor gezelligheid, kwaliteit en de Italiaanse levensstijl.

Dankzij onze ervaring hebben we Lavazza A Modo Mio gecreëerd, een systeem dat het beste van de eigenschappen uit onze melanges kan halen, zodat je de smaak en het aroma van de echte koffie uit de Italiaanse bar naar jouw huis kunt brengen, met zijn karakteristieke body en crema. Natuurlijk op zijn Italiaans. »

De familie Lavazza

Espresso Zoals espresso hoort te zijn
Consistente cremalaag, volle body en een intens aroma.
De Koffiemelanges Al de espresso die je wenst
Een heleboel verschillende manieren om te genieten van de excellentie van een authentieke Italiaanse espresso.
De Machines De nieuwe stijl van espresso
Toonaangevende technologie, Italiaans design en kleur.
In een handomdraai een heerlijk kopje Lavazza koffie? Met de AEG Espria, Fantasia of Magia voor Lavazza drink je voortaan altijd koffie van Italiaanse kwaliteit.
Store locator Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt
Store locator
Vind het dichtstbijzijnde verkooppunt en maak deel uit van de wereld van A Modo Mio espresso.