• Print
  • Bookmark

A Modo Mio is hoe de Italianen hun espresso willen: bereid volgens hun verwachtingen en voorkeuren, milder of sterker, meer aromatisch of met een “kick”, altijd met de juiste body en de typische goudkleurige 'crema', het onmiskenbare merkteken van een espresso die “precies op de juiste manier is gemaakt”.

A Modo Mio is het systeem dat Lavazza opdraagt aan alle espressoliefhebbers: een professioneel systeem in miniatuur, waarin de espressomachine en de koffiecapsule samenwerken om u steeds weer een topresultaat te bieden.
De espressomachines zijn door Lavazza ontworpen in samenwerking met de belangrijkste bedrijven uit de sector en voldoen volledig aan de temperatuur-, druk- en extractieparameters van koffie. Bovendien zijn ze zeer eenvoudig te gebruiken en zien ze er aantrekkelijk uit.

De capsules zijn een concentraat van alle ervaring en expertise van Lavazza op het gebied van espresso: van melangekenmerken tot dosering, van branding tot maling, van innovatieve verpakking tot gebruiksgemak, alles is ontworpen om de beste kwaliteit in het kopje te leveren zonder ruimte voor fouten.
En in een ogenblik wordt een echte Italiaanse espresso een authentiek Italiaanse romige, rijke, aromatische cappuccino, dankzij het stoompijpje dat op alle koffiezetapparaten zit.
U kunt dus steeds opnieuw van de perfecte smaak van koffie genieten, net als u wilt.

KOFFIEZETAPPARATEN DE EINDELOZE KWALITEIT VAN A MODO MIO
COFFEE MACHINES
Kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid voor de A Modo Mio-apparaten
AUTHENTIEK ITALIAANSE KOFFIE WITH A MODO MIO QUALITY KNOWS NO BOUNDS
AUTHENTIEK ITALIAANSE KOFFIE
Een echte Italiaanse espresso herkent u meteen: een dikke crema, een volle body en een intens aroma.