• Print
  • Bookmark
¡TIERRA! 4: 100% ARABICA SELECTION
Branding tostatura
Gemiddeld
Organoleptische kenmerken
Intensiteit

¡TIERRA!
100% ARABICA SELECTION


Een premium selectie van 100% Arabica-bonen uit Centraal en Zuid-Amerika, vakkundig bewerkt voor een gebalanceerde koffie met een volle body. Proef de koffie bewust om te genieten van zijn vruchtenaroma met bloementonen en de bijzondere, zoete toets van bittere chocolade.

Van een CSR-project voor sociale verantwoordelijkheid van Lavazza...

¡Tierra! is een koffie van Rainforest Alliance Certified™ koffietelers, een combinatie van hoge kwaliteit, eerbied voor het milieu en sociale gelijkheid.
De naam komt van het CSR-project van de Stichting Giuseppe en Pericle Lavazza dat in 2002 werd opgestart om het milieu, de sociale omstandigheden en de productietechnieken van kleine gemeenschappen van koffietelers te verbeteren.
In 12 jaar hebben aan het project meer dan 3000 koffietelers in 8 landen meegewerkt.

... een koffie die 100% afkomstig is van duurzame landbouw.

Lavazza presenteert trots ¡Tierra!, een assortiment van twee zorgvuldig geselecteerde melanges uit Rainforest Alliance Certified™ koffietelers. Rainforest Alliance is een internationale non-profit organisatie die koffietelers helpt met duurzame landbouwtechnieken die wouden, rivieren, aarde en wilde dieren beschermen. Rainforest Alliance-certificatie betekent ook dat de telers eerlijke lonen krijgen en de mogelijkheid om te kunnen rekenen op menswaardige leefomstandigheden, gezondheidszorg en scholing van hun kinderen.

Superieure kwaliteit, authentieke smaak!

“¡Tierra! 100% Arabica Selection” is een premium selectie van 100% Arabica-bonen uit Centraal en Zuid-Amerika, vakkundig bewerkt voor een gebalanceerde koffie met een volle body.
Proef de koffie bewust om te genieten van zijn vruchtenaroma met bloementonen en de bijzondere, zoete toets van bittere chocolade. ¡Tierra! belichaamt de toewijding, passie en uitmuntendheid die Lavazza al meer dan 100 jaar lang kenmerken.
Van Lavazza-koffie genieten, betekent het verhaal ontdekken van een familie die al vier generaties lang koffie van de beste kwaliteit selecteert om altijd een unieke smaakbelevenis te bieden.
Lavazza ¡Tierra!: duurzame uitmuntendheid.

Meer over het project >

A MODO MIO SYSTEEM ESPRESSO EN CAPPUCCINO, OP ELK OGENBLIK!
A MODO MIO SYSTEM
Thuis perfecte espresso's en cappuccino's, wanneer je maar wilt
Hier leest u hoe u creatief kunt zijn met koffie: van desserts tot drank.