• Print
  • Bookmark
Qualità Rossa
Branding tostatura
Gemiddeld
Organoleptische kenmerken
Smaak
Body
Intensiteit

Voor wie van een optimale start houdt, met alle ENERGIE en KRACHT die koffie kan bieden, verenigt LAVAZZA QUALITÀ ROSSA de smaak van de fijnste Arabica-bonen met de body van de beste Robusta-koffies. Een melange met een volle body en een rijk smakenpalet.
Geschikt voor alle koffiesystemen.

Lavazza Qualità Rossa: een Italiaans espresso melange voor liefhebbers

Zo wordt opstaan echt aangenaam: verheugt u zich op de espressomix Qualità Rossa. Deze espressomix is één van de eerste en meest geliefde soorten uit het assortiment van Lavazza. De combinatie van chocoladeachtige aroma en fluweelzachte smaak geeft u een positieve start van de dag. Of u nu voor een espresso, een cappuccino of een latte macchiato kiest – de Lavazza Qualità Rossa zorgt ervoor dat ook de meest veeleisende klanten tevreden en gelukkig zijn. Deze koffie is naast de Lavazza Qualità Oro één van de klassiekers uit het assortiment van Lavazza.

Onze koffie-specialisten uit de Noord-Italiaanse metropool Turijn hebben de espressomix Lavazza Qualità Rossa uit de beste Braziliaanse en Afrikaanse bonen gecreëerd. Deze koffie verbindt het beste uit Zuid-Amerika en Afrika zodat de fijnste Italiaanse ‘caffè’ ontstaat – met een fluweelachtige smaak, die aan chocolade doet denken. Hierdoor ontstaat een unieke smaak, die nooit uit de mode raakt.

Een espressomix voor genieters en hun vrienden

Vol, rijk en smaakvol – onze geliefde espressomix voor cappuccino en latte macchiato smaakt naar het Italiaanse levensgevoel. Deze Lavazza Qualità Rossa staat voor echte gastvrijheid.

De hectiek van alledag zetten we met deze koffie om in een kostbaar moment van genot samen met familie of vrienden. De bereiding is een ritueel dat iedere genieter voor een moment verplaatst in de ontspannen Zuid-Europese sferen. Zo zullen uw gasten zich gauw bij u thuis voelen.

De fluweelachtige espressomix voor latte macchiato

Lavazza Qualità Rossa, de espressomix voor latte macchiato, is een traditioneel product, een klassieker in de meer dan 100-jarige geschiedenis van koffie-leverancier Lavazza. De mix is het resultaat van toewijding en onze passie voor uitmuntende premium-espresso die onze klanten dagelijks vitaal, engergiek en met een goed humeur de dag laat beginnen.

Met de hand gebrouwen, met een espressomachine of als filterkoffie gezet, de espressomix Lavazza Qualità Rossa past bij iedere bereidingsvorm. We raden u echter specifiek aan om deze epressomix voor een cappuccino of latte macchiato te gebruiken.

A MODO MIO SYSTEEM ESPRESSO EN CAPPUCCINO, OP ELK OGENBLIK!
A MODO MIO SYSTEM
Thuis perfecte espresso's en cappuccino's, wanneer je maar wilt
Hier leest u hoe u creatief kunt zijn met koffie: van desserts tot drank.