• Print
  • Bookmark
Qualità Oro
Branding tostatura
Gemiddeld
Organoleptische kenmerken
Smaak
Body
Intensiteit

Qualità Oro is een selectie van uitgesproken zoete, 100% fijne Arabica-koffiesoorten.
Een intense, aromatische melange voor echte koffiekenners.
Geschikt voor alle koffiesystemen.

100 % Premium Arabica Espresso - Met Lavazza Qualità Oro proeft u één van de meest geliefde espresso’s van Italië

De typische gouden crème laag, de volle en aromatische smaak van de 100 % procent Arabica espresso, en deze onvergelijkbare geur… Gun uzelf de ervaring van een echte Italiaanse premium-espresso. De Qualità Oro uit het traditionele assortiment van Lavazza is één van de meest geliefde soorten onder Italianen. Het is een koffie die ook in een Milanese bar niet beter te vinden is. Een espresso voor de kenner, waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is.

Het beste komt nog: u kunt er thuis van genieten. Qualità Oro is onze klassieker voor thuisbereiding. De kleine koffiekick weet uit het alledaagse moment altijd weer iets bijzonders te maken, of u onze zacht gebrande premiumespresso nou alleen of met de familie drinkt. Ongeacht of u zweert bij het aanschaffen van gemalen of ongemalen koffie, onze Qualità Oro in zijn typische gouden verpakking brengt altijd de beste koffie tevoorschijn.

100% Arabica Espresso voor een aromatische en soepele smaak

Verwen uzelf met 100% Arabica lavati, de topkwaliteit onder de Arabica-bonen. Deze bonen zijn zorgvuldig gesorteerd en gewassen (‘lavare’ in het Italiaans) met een methode die alleen bij de allerbeste koffie wordt gebruikt. Het eindresultaat is precies wat de kenners verwachten van Lavazza: een heerlijke espresso met een onweerstaanbaar aroma en een mooie goudbruine crème laag er bovenop.

Ons doel is de hoogste kwaliteit in alle opzichten: dit begint bij het uitkiezen van de plekken waar de koffie verbouwd wordt en eindigt bij het hoogwaardige 100 % Arabica Espresso eindproduct.

Onze premium-espresso voor genieters

Gun uzelf en uw vrienden alleen het allerbeste. Zo kunt u uw vrienden, familie of uzelf dagelijks trakteren op een heerlijke authentieke Italiaanse espresso met 100% Arabica Espresso van Lavazza. Koffie, precies op die manier gezet zoals u dat wenst, want Qualità Oro past bij iedere manier van koffie maken: in de espressomachine, het koffiezetapparaat en de drukpot.

A MODO MIO SYSTEEM ESPRESSO EN CAPPUCCINO, OP ELK OGENBLIK!
A MODO MIO SYSTEM
Thuis perfecte espresso's en cappuccino's, wanneer je maar wilt
Hier leest u hoe u creatief kunt zijn met koffie: van desserts tot drank.