• Print
  • Bookmark
Een bijzondere geschiedenis en een speciaal jubileum Sinds 1895 cultiveert Lavazza met inzet en know-how de kunst van het mengen en branden van koffie om een perfecte smaak en een uitmuntend resultaat te verkrijgen.

Om dit speciale jubileum samen met alle liefhebbers van echte koffie te vieren, heeft Lavazza een collectie van feestelijke verpakkingen gemaakt, met een waardevolle koffiemelange van 100% Arabica die speciaal voor deze gelegenheid is geselecteerd.

De collectie bestaat uit drie originele, elegante blikken met het feestelijke logo erop en met een exclusieve afbeelding, helemaal in de stijl van Lavazza.


120 jaar
Een melange voor belangrijke gelegenheden Eén familie, vier generaties, 120 jaar passie voor koffie: dat zijn de ingrediënten die deze jarenlang gekoesterde melange, het resultaat van Lavazza’s vakmanschap en ervaring met melangeren, pas echt waardevol maken.

100% Arabica van Braziliaanse oorsprong met een uitgesproken timbre en subtiele hints van chocola en karamel.

Een unieke smaakervaring, in een collectie blikken in limited edition, om deze speciale gelegenheid te delen met liefhebbers van de echte Italiaanse koffie over de hele wereld.

SAMENSTELLING

100% Braziliaanse Arabica

Organoleptische kenmerken

Karakter Intens en uitgesproken, voor een concentraat van romigheid en smaak
Timbre Sterk en aanhoudend

AROMATISCH PROFIEL


chocola en karamel

Hints van
Chocola en Karamel
Een speciale melange met een unieke smaak,
het resultaat van 120 jaar ervaring
en passie voor koffie.
De video met filmpjes uit de verschillende perioden
120 jaar aan onvergetelijke momenten

Van de bar San Tommaso 10 tot nu laat de video met filmpjes uit de verschillende perioden de belangrijkste momenten van 120 jaar Lavazza zien.