• Print
  • Bookmark

LAVAZZA EN KWALITEIT

Een waarde die we dagelijks opbouwen

  Wat Lavazza betreft, wordt kwaliteit niet “gecontroleerd”, maar “opgebouwd”. Het is een dagelijks proces waar iedereen bij is betrokken en dat een essentieel onderdeel is van iedere productiefase. Dit is simpelweg de enige manier van werken die we kennen.

Onze werknemers houden van hun werk en zullen zelfs de goede dingen nog verder proberen te verbeteren. Innovatieve technieken die op innovatieve manieren worden toegepast: dat zijn onze basiswaarden sinds Luigi Lavazza investeerde in wat in die tijd de modernste branderij ter wereld was en een gloednieuwe manier van verpakken uitvond om meer koffie te kunnen produceren met een betere kwaliteit, deze langer te bewaren en verder te kunnen vervoeren.

De Lavazza-kwaliteit wordt iedere dag opgebouwd, dankzij de doorlopende aandacht van de technici op onze afdeling Research & Development. Zij ontwerpen en onderhouden de procedures die ieder stadium van het productieproces regelen, tot aan het moment dat de koffie in het kopje wordt geschonken:

  • de partijen selecteren
  • branden
  • mengen en malen
  • het eindproduct testen
  • de verpakking ontwerpen
  • de producten distribueren
  • barista's opleiden (via het Training Center)
  • koffiesystemen ontwerpen